Forma-1 Kanadai Nagydíj

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile

Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét.

. Versenyzők és csapatok helyezései. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi.

Nagy csatát vívott egymással a Kanadai Nagydíj győzelméért Max Verstappen és Carlos Sainz a dobogó legalsó fokára pedig Lewis Hamilton fért fel. A Wikipédiából a szabad enciklopédiából. Jó hír a későn fekvőknek.

Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. 1 day agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.

Red Bull - Renault Második. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. 1 day ago1931 - F1.

1 day agoMax Verstappen és Carlos Sainz is úgy látja akár Ferrari-győzelmet is hozhatott volna a Forma-1-es Kanadai Nagydíj. 1 day agoF1 Hírek Forma1. 1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

Között rendeztek meg a. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

A mezőny végéről induló Charles Leclerc az ötödik. A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye.

Kanadai Nagydíj rajtrács. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai.

Kanadai Nagydíj rajtrács. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. A verseny így annyira izgalmas.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Szoros csatában Verstappen-győzelem Kanadában Leclerc az 5. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól.

Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022. Red Bull - Renault A kanadai nagydíj volt a 2014-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2014.

Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd.

Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. Ez a közzétett változat ellenőrizve.

A tavalyi Kanadai Nagydíj azért maradt emlékezetes mert a Forma-1 akkori beszállítója a Bridgestone alábecsülte a gumikopást ezért a szokásos egy helyett 2-4 kerékcserére volt szükség a táv teljesítéséhez és a csapatok összesen 61 bokszkiállást bonyolítottak le. Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült.

Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Ez az Kanadai Nagydíj 2019 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. A vb-éllovas elárulta minek köszönhetően menekült meg míg Lewis Hamilton már a harmadik helyet is sikerként éli meg.

A 2022-es évad 9. Között rendeztek meg a Circuit Gilles Villeneuve. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1.

A kanadai nagydíj volt a 2018-as Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2018. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

A 2018-as Formula1 világbajnokságon. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés a versenyről. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Ez az esemény véget ért.


Pin On Formula 1 Racers


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Forma 1 2016


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel